DIMMANS EBONY f.12 juni 2018
e.Pedro NFHE 104
u.Dimmans Elmia RNF 2092
ue.Silverlea Buckskin RNF 96

Dimmans Ebony - För närvarande EJ till salu

Nu finns det ett tillfälle att köpa en dotter till Dimmans Elmia - ett av Sveriges mest förärvningssäkra New Forest-ston. Elmia är ett ELIT-premierat diplomsto som lämnat fem godkända hingstar, Dimmans Eros RNF 182, Dimmans Elton RNF 198, Dimmans Emir RNF 208, Dimmans Edward (exp. Holland) och Dimmans Electron (exp.Holland). Sonen Dimmans Eros är synnerligen välmeriterad från tävlingsbanorna med bland annat lag-brons vid EM i fälttävlan, individuellt guld och silver vid NM i hoppning, lag-guld och - silver vid NM i hoppning, individuellt brons och en fjärdeplacering NM i fälttävlan, lag-silver vid NM i fälttävlan, individuellt guld vid SM i fälttävlan, 2 x lag-guld SM i hoppning mm mm. 

Fadern Pedro är en dansk ELIT-hingst som har egna meriter från de högsta klasserna i ponnydressyr. En helbror till Ebony har sålts som hingstämne.

Ebony är lätt och elegant och hon är av en lättare rastyp. Hon har en stark och korrekt exteriör och tre goda gångarter samt en stor utstrålning. Hon är hanterad för sin ålder, orädd, livlig och energisk med gott självförtroende och hon beräknas bli ca 145 cm hög. När Ebony var föl opererades hon för bockhov med mycket gott resultat. 

Pris 32 000 + moms = 40 000 SEK 

Länk till Blå Basen: http://www.blabasen.se/sh/SokHast?a=visa_hast&id=504100

Dimmans Ebony
Foto från juli 2019

Dimmans Ebony, juli 2019

Dimmans Ebony
Foto från augusti 2019