DIMMANS EBONY f.12 juni 2018
e.Pedro NFHE 104
u.Dimmans Elmia RNF 2092
ue.Silverlea Buckskin RNF 96

Dimmans Ebony

Nu finns det ett tillfälle att köpa en dotter till Dimmans Elmia - ett av Sveriges mest förärvningssäkra New Forest-ston. Elmia är ett ELIT-premierat diplomsto som lämnat fem godkända hingstar, Dimmans Eros RNF 182, Dimmans Elton RNF 198, Dimmans Emir RNF 208, Dimmans Edward (exp. Holland) och Dimmans Electron (exp.Holland). Sonen Dimmans Eros är synnerligen välmeriterad från tävlingsbanorna med bland annat lag-brons vid EM i fälttävlan, individuellt guld och silver vid NM i hoppning, lag-guld och - silver vid NM i hoppning, individuellt brons och en fjärdeplacering NM i fälttävlan, lag-silver vid NM i fälttävlan, individuellt guld vid SM i fälttävlan, 2 x lag-guld SM i hoppning mm mm. 

Fadern Pedro är en dansk ELIT-hingst som har egna meriter från de högsta klasserna i ponnydressyr. En helbror till Ebony har sålts som hingstämne.

Ebony har en utmärkt rastyp med en stark och korrekt exteriör och tre goda gångarter samt en stor utstrålning. Hon är hanterad för sin ålder, mycket livlig och energisk med gott självförtroende och hon beräknas bli ca 145 cm hög. Ebony är opererad för bockhov med mycket gott resultat. Leveransklar.

Pris 22 000 + moms = 27 500 SEK 

Nej, mina hästar är inte billigast. Vill du ha en billig häst får du söka vidare.

Länk till Blå Basen: http://www.blabasen.se/sh/SokHast?a=visa_hast&id=504100

Dimmans Ebony
Foto från februari 2019

Dimmans Ebony
Foto från december 2018