DIMMANS CARLY SIMON RP 1415 H

Carly är ett mycket trevligt ungsto, 75% New Forest och 25% SWB, registrerad som Svensk Ridponny i ASRP.

Carly är riden i samtliga gångarter och har hoppat lite. Hon är snäll och vänlig, social, nyfiken, orädd och lättlärd. Lätt och okomplicerad att hantera, van vid både lösdrift och box. Väl uppfödd, frisk och sund.


Carly har tilldelats hopputmärkelse på treårstest med poängen 9 – 8 och hon har deltog i ungponnychampionatsfinalen i hoppning 2023.  Carly har tilldelats avelsdiplom tack vare sin hopputmärkelse och hon är stambokförd i ASRP huvudstambok. Hon har tre taktmässiga, balanserade och framåtgripande rörelser med bra bakbensarbete.

 

Carly har en mycket välmeriterad prestationsstam med inriktning hoppning.

Modern Miclas Courtney Love är en av Sveriges genom tiderna bästa tävlingsponnyer i hoppning med bland annat placeringar i SM, NM, Baltic cup och seger i Prins Carl Philips pris. Courtney tog mer än 2300 livstidspoäng med olika ryttare under sina aktiva år på tävlingsbanorna, vilket visar bland annat på arbetsvilja och hållbarhet. Courtney har lämnat tre avkommor, varav den äldste, Miclas Metallic, har placeringar i nationell msvB.


Fadern Dimmans Emir tilldelades hopputmärkelse både som treåring (9 – 9) och fyraåring (9 – 10) och han vann ungponnychampionatet i hoppning som treåring med poängen 9 – 9,5 – 10. Emir har tävlat upp till nationell klass i hoppning. Morfar är SWB-hingsten Lipton 779 som har placeringar i svår hoppning och som deltog i OS i Barcelona 1992.

Farfar är ELIT-premierade Jolly Roger som har meriter från EM, NM och SM i fälttävlan samt SM och NM i dressyr. Farmor Dimmans Elmia är även mor till välmeriterade Dimmans Eros.

 

Mer om Carlys härstamning finns i Blå Basen: http://www.blabasen.se/sh/SokHast?a=visa_hast&id=528702


Läs mer om stofamiljen som Carly tillhör: https://www.dimmansstuteri.se/150371099/416150823


Pris 72 000 + moms (90 000 SEK)


Flera unga ponnyer (kat C och D) i åldrarna 1 - 6 år finns till salu.

Om du är intresserad ser det vi det som mycket positivt att du gör ett besök för att träffa våra ponnyer.


Om du är intresserad, kontakta Helena Grühb på telefon/sms 070-526 50 15 eller via Facebook/Messenger


Carly finns utanför Klågerup, Svedala, södra Skåne.